Станете член и спестете до 50%!


Кликнете тук, за да се регистрирате

X
Резервирайте сега

Резервирай

x

Is there safety deposit box in room?

There is a safety deposit box in every guest room. There are also safety boxes available at the Front desk. They are available free of charge.