Станете член и спестете до 50%!


Кликнете тук, за да се регистрирате

X
Резервирайте сега

Резервирай

x

What are local tourist attraction?

While stay in our hotel you also able to discover local tourist attraction such as Sinka Island Park, Dragon Statue, Pasir Panjang Beach and Vihara.