Станете член и спестете до 50%!


Кликнете тук, за да се регистрирате

X
Резервирайте сега

Резервирай

Управление на резервация Резервирайте сега
x

Is it possible to do late check-out?

Subject to availability for late check out up to 13:00. We provide late check out until 6pm at a surcharge of 50% from room rate and subject to availability.