Станете член и спестете до 50%!


Кликнете тук, за да се регистрирате

X
Резервирайте сега

Резервирай

x

What are the standard check-in and check-out times of the hotel?

Our standard check-in time is at 14.00 hrs and check out time at 12.00 hrs.