Станете член и спестете до 50%!


Кликнете тук, за да се регистрирате

X
Резервирайте сега

Резервирай

Управление на резервация Резервирайте сега
x

What are the standard check-in and check-out times of the hotel?

For the standard check-in time is at 2pm and check-out time is at 12noon.