Станете член и спестете до 50%!


Кликнете тук, за да се регистрирате

X
Резервирайте сега

Резервирай

x

How far is the nearest hospital to the hotel?

1,4 Kilometer away from the hotel. It takes around 7 minutes by taxi to Abdi Waluyo Hospital.