Станете член и спестете до 50%!


Кликнете тук, за да се регистрирате

X
Резервирайте сега

Резервирай

x

Does guest allow to smoke in hotel area?

No, however Guests are allowed to smoke at Bang Bang Restaurant on the lobby and inside our smoking room